Pinksterpuzzel 2020

Met Hemelvaart en Pinksteren in aantocht leek het een leuk idee om iedereen eens uit te dagen. Nu eens niet met zingen maar met puzzelen. 

Klik met uw rechtermuisknop op de afbeelding, sla hem op en print hem even. U kunt hem niet op de website zelf invullen (zo geavanceerd zijn we helaas nog niet😀). 

Hierboven ziet u de puzzel staan. Vul vanaf de rode cijfers de woorden in die horen bij de opgaven. Bij die woorden staan kleine cijfers. Vul die cijfers in bij de hulpbalk onderaan de pagina. Bv. u hebt het woord 'tafel' gevonden en bij de 't' staat een cijfer 5. Vul bij de hulpbalk bij cijfer 5 de letter 't' in. Ga nu de complete puzzel door en vul overal waar het cijfer 5 staat de letter 't' in. Het helpt u om de uiteindelijke woorden van de opgaven te vinden. 

Komt u er helemaal niet uit dan is ergens op onze website de oplossing te vinden van de opgaven en het uiteindelijke verticale woord dat de oplossing is. Maar dan moet u wel even zoeken op onze site, een soort speurtocht 😉. 

Mocht u de puzzel willen delen met anderen dan hebt u onze toestemming. Noem wel even onze naam www.zingentussenlekenlinge.nl

 

Veel plezier en succes met de uitdaging. 

Elien